Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

ČTVRTEK 18. ŘÍJNA 2018

 
Smetanová valašská kyselice z uzeného kolínka
Sedlácká hrstková s krupkami
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Šťavnatá vepřová líčka, pomalu dušená s červeným vínem, loupanými rajčaty, hlívou ústřičnou, slaninkou a tymiánem.
Kulatá pečená rýže na olivovém oleji.
109,-
2.
Filátko z čerstvého nemraženého norského lososa, naložené v citronovém pepři a tymiánu. Podáváme na lůžku z tagliatelle s bazalkovým pestem a
s omáčkou z pečené červené řepy, červeného vína a loupaných rajčátek
129,-
3.
Hovězí roštěnka z mladého býčka na grilu, naložená v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme se steakovým houbovým ragú s vůní rozmarýnu a pečené slaninky.
Cibulové šťouchané brambory
119,-
4.
Šťavnaté kuřecí řízečky „Ondráše“, smažené v jemném cuketovém těstíčku. Podáváme s klínkem citrónu a s ďolíčkovou bramborovou kaší s cottage sýrem.
115,-
5.
Pořádný domácí hambáč:
Sekaný kuřecí biftek na grilu, provoněný zeleným pepřem a jarní cibulkou.
Podáváme v opečené sezamové bulce s domácí meruňkovou hořčicí, rukolou, slaninkou a sýrem. Smažené bramborové hranolky a tatarka
109,-
6.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě. Podáváme na netradičním rizotu s červenou čočkou, máslovou dýní, burskými oříšky a kousky pečené papriky. S jemnou sýrovou omáčkou s vůní pečených rajčátek, sypané strouhaným parmazánem
109,-
7.
Steak z vykostěné kotletky na grilu, naložený v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme se steakovou houbovou omáčkou. Brambory ve slupce pečené v troubě
109,-
8.
Šťavnatý steak z vykostěného kuřecího stehýnka, naložený v bylinkové marinádě. Podáváme s dušenou mrkvičkou, hráškem a máslovými šťouchanými bramborami.
109,-
9.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě. Podáváme na vychlazeném okurkovém tataráčku s vůní kopru a červené cibulky se svěžím batátovém pyré.
109,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

NA ČEPU MÁME SVĚTLOU DESÍTKU Á NEALKOHOLICKÉ FREE
A NA TŘETÍ TZV. ROTUJÍCÍ PÍPĚ NABÍME LUXUSNÍ ČERNOU DVANÁCTKU

NATOČÍME I MENŠÍ PIVA , 0,3 NEBO DOKONCE 0,2 ZA PŘÍJEMNÉ CENY K MENU
AŤ MŮŽETE VYCHUTNÁVAT K OBĚDU TOTO JEDNO Z NEJLEPŠÍCH PIV U NÁS

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia