Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PÁTEK 15. ÚNORA 2019

 
Klasická česká cibulačka s opečeným chlebem
Zimní hráškový krém
Slepičí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
10,-
1.
Oblíbená dušená vepřová svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Jindry. Dělaná na sádle, špikovaná slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citrónem, brusinkami a kynutým houskovým knedlíkem.
141,-
2.
Tataráček z čerstvého (nemraženého) lososa norského, provoněný olivovým olejem, s bílou cibulkou a kapari, s citronovým dresinkem.
Podáváme s bohatým zeleninovým salátem. S mozzarelou, vařeným vejcem, s cherry rajčátky a pomeranči.
S opečenou bagetou potřenou olivovým olejem s česnekem
139,-
3.
Váš oblíbený tatarský biftek z květové špičky mladého býčka (pikantnější). Podáváme s vaječným žloutkem, nakládanými cibulkami a chilli papričkou s česnekem a chlebovými topinkami.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
4.
Medailonky z pravé hovězí svíčkové, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Dělané tzv. naminutku. Podáváme s chutney z bílé cibulky a
s houbovým ragú z hříbků. Smažené bramborovými hranolky.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
159,-
5.
650g!! (plný talíř) Naše oblíbená nakládaná pečená pikantní kuřecí křidélka. Pečená v Hoi-Sin Jack Daniel´s whisky marinádou. Zdobené sezamovými semínky. Podáváme se dvěma druhy dipů: sladkokyselý chilli a smetanovo-hořčicový dip
Zapečená bagetka potřena olivovým olejem a česnekem.
139,-
6.
Šťavnatý steak z vykostěné kotletky na grilu, naložený v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme se steakovo-houbovou omáčkou.
Kulatá rýže pečená na olivovém oleji.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
7.
Šťavnaté kuřecí řízečky „Ondáš“, smažené v jemném bramborovém těstíčku. Podáváme s klínkem citrónu a máslovými šťouchanými bramborami.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

VZHLEDEM K TOMU, ŽE DNES MÁME V SALONKU NA PŘÁNÍ FIRMY OPAKOVÁNÍ POVEDENÉHO VÁNOČNÍHO VEČÍRKU, BUDE RESTAURACE OTEVŘENA DO VEČERA. MENU BUDEME PODÁVAT PO CELÝ DEN. PŘIJĎTE NA DRUHÝ CHOD I VEČER :-)


K MENU DOPORUČUJEME NÁŠ HORKÝ DOMÁCÍ OVOCNÝ ČAJ SE SUŠENÝMI KOUSKY OVOCE 18,- Kč

DNES NA ČEPU: NEALKOHOLICKÝ BERNARD + TOČENÝ 12° SVETLÝ BERNARD + TOČENÝ REZANÝ 12° BERNARD

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

NAŠE MENU SI MŮŽETE NA NAŠEM WEBU OPĚT NASTAVIT TAK, ABY SE VÁM ODESÍLALA PŘÍMO DO VAŠEHO MEJLU

VAŠE AUTO SI V DOBĚ OBĚDU MŮŽETE ZAPARKOVAT VEDLE HOTELU - ZA OTEVŘENOU HNĚDOU BRANKU

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia