Restaurace & Bar

RESTAURACE

V restauraci jsme se po mnohaletém celotýdenním provozu zaměřili v posledním období hlavně na vaření obědů, kdy máme každý všední den nové MENU. Preferujeme čerstvé, nemražené suroviny a maso z českých zdrojů. Často zařazujeme na menu i čerstvé, opět nemražené, ryby. Sladkovodní i mořské. Rádi připravujeme italské těstoviny, nebo španělskou paellu. A kromě klasických příloh u nás můžete často ochutnat, dnes již pozapomenuté dobroty jako krkonošského Kubu, tarhoně, pohanku či cous-cous. Vše je navařené a připravené tak, aby měl host svůj oběd na stole v pokud možno co nejkraším čase. Každý den nové MENU si můžete nechat zasílat do svých e-mailů, viz formulář níže.

Pro obědy je k dispozici restaurace, která má 28 míst, salonek má 24 míst a v teplých, nejen letních dnech, je k dospozici i zahradní restaurace s kapacitou 30 míst.

Polední menu

PONDĚLÍ 20. KVĚTNA 2019

 
Krkonošská kulajda s houbami a koprem
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
Slepičí vývar s nudlemi
10,-
1.
150g Tradiční segedínský guláš speciál, z libové vepřové plece.
Zjemněný metanou. Kynutý houskový knedlík

+ 0,33l točený BERNARD - dle nabídky
139,-
2.
350g Italské lasaně s ragú ze sekaného kuřecího masa, loupaných rajčátek, bazalky a červeného vína. Zapečené s bešamelovo - sýrovou čepicí.
Sypané strouhaným Old Amsterdam sýrem
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
135,-
3.
150g Šťavnaté řízečky z vykostěné kotletky, naložené v česneku,
podmáslí a majoránce. Smažené v trojobalu.
Podáváme s klínkem citrónu a vařeným novým bramborem s máslem a pažitkou.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
4.
160g Šťavnatý steak z vykostěné krkovičky na grilu, naložený v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek, restovaných s anglickou slaninkou a česnekem. Smažené bramborové hranolky
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
5.
150g Medailonky z vepřové panenky na grilu, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme se sladkokyselým chutney z višní, rebarbory, medu a skořice.
Kulatá rýže pečená na olivovém oleji.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
6.
160g Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě.
Podáváme na pohankovém rizotu s pečenou paprikou a kedlubnou.
S jemnou sýrovou omáčkou s vůní sušených rajčátek.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
7.
250g Ceaser salát klasicky po našem:
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě.
Podáváme na lůžku z rukoly, polníčku, ledového salátku s rajčaty, pomeranči, kedlubnou. S naší jemnou citrónovou zálivkou, opečenou kořeněnou bagetkou.
Sypané strouhaným parmazánem
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

U NÁS NA ČEPU:
PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD DNES ČEPUJEME POLOTMAVÝ 12° A TAKÉ NEALKOHOLICKÝ BERNARD

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU
PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

Na tento týden plánujeme mimo jiného například oblíbené steaky z tuňáků.
Klasický smažený britský haddock - Fish´n ´chips. Další čerstvé ryby. Nebo hovězí dušená líčka.

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

Fotogalerie

1. Restaurace

2. Restaurace

3. Restaurace

4. Restaurace

5. Restaurace

6. Restaurace

7. Restaurace

8. Restaurace

9. Restaurace

10. Restaurace

11. Restaurace

12. Restaurace


 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia