Restaurace & Bar

Polední menu

STŘEDA 25. DUBNA 2018

 
Italská rajčatová s kus-kusem a kukuřicí
Smetanová valašská kyselica
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Dušená vepřová svíčková na smetaně podle Josefa Škarpy, dělaná na sádle, špikovaná uzenou slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citronkem, brusinkami a kynutým houskovým knedlíkem
105,-
2.
Pečený kuřecí závitek, plněný chalupářskou houbovou nádivkou
se slaninkou a tymiánem.
Podáváme s máslovou šťávičkou a kulatou rýží pečenou na olivovém oleji
99,-
3.
Šťavnaté řízečky z vykostěné kotletky naložené v podmáslí, česneku a majoránce. Podáváme na jarním bramborovém salátku s jablky, červenou čočkou a svěží citronovou zálivku
99,-
4.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v curry marinádě. Podáváme na pestrobarevném pohankovém rizotu s kedlubnou a řapíkatým celerem.
Se sýrovou omáčkou s vůní pečených rajčátek
99,-
5.
Pečená mexická tortilla, plněná šťavnatými kuřecími mini-řízečky, smaženými v kukuřičných lupínkách. S ledovým salátkem, rajčaty , olivami a ředkvičkou. S medovo-hořčičnou zálivkou. Sypané strouhaným sýrem.
99,-
6.
Krůtí jatýrka na grilu. Naložená v dušeném čtyřbarevném pepři. Podáváme se steakovou houbovou omáčkou s vůní pečené slaninky a čerstvé pažitky. S máslovým šťouchaným bramborem
99,-
7.
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě. Zapečené s lehce pikantní cibulovo-hořčičnou krustou. Podáváme s máslovou šťávičkou a s cibulovým šťouchaným bramborem
99,-
8.
Šťavnaté kuřecí řízečky „Ondráše“ smažené v letním cuketovém těstíčku. Postrádáme na vychlazeném čočkovém salátku s cizrnou, kukuřicí, jablky, řapíkatým celerem, se svěží citronovou zálivkou
99,-
9.
Šťavnaté stehenní kuřecí steaky, naložené v tymiánu a římském kmínu. Podáváme s dušeným smetanovým špenátem. Máslové šťouchané brambory
99,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

OD TOHOTO TÝDNE ČEPUJEME PO DLOUHÝCH LETECH S BUDVAREM NOVÉ PIVO
ZVOLILI JSME LAHODNÝ BERNARD
RODINNÝ PIVOVAT Z VYSOČINY

NA ČEPU BUDE PRAVIDELNĚ DESÍTKA. DÁLE NEALKOHOLICKÉ FREE
A NA TŘETÍ TZV. ROTUJÍCÍ PÍPĚ BUDEME VŽDY NABÍZET JEŠTĚ DALŠÍ KOUSEK K DEGUSTACI.
TENTO TÝDEN ZAČÍNÁME S JANTAROVOU DVANÁCTKOU
PŘÍŠTÍ TÝDEN NARAZÍME ČERNOU DVANÁCTKU
V LÉTĚ NARAZÍME NAPŘÍKLAD ŠVESTKOVÉ NEALKO , ČI VIŠŇOVÉ NEALKOHOLICKÉ

PŘIPRAVÍME TAKÉ MENŠÍ PIVA , 0,3 NEBO 0,2 ZE SNÍŽENÉ CENY K MENU
AŤ MŮŽETE VYCHUTNÁVAT K OBĚDU TOTO JEDNO Z NEJLEPŠÍCH PIV U NÁS

VÍCE SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT A PROČÍST NA : www.bernard.cz


K MENU DÁLE NOVÉ PODÁVÁME ZA 15,- KČ
- NEPERLIVÝ BYLINNÝ RAJEC,
- PERLIVÝ RAJEC S JAHODAMI A BORŮVKAMI
- TOČÍME OBLÍBENOU ČERVENOU SODOVKU
- V LÉTĚ BUDEME PŘIPRAVOVAT OPĚT OBLÍBENÉ NEALKO MOJITO

Roznáška obyčejné vody na pití k obědu: Voda je ZDARMA, služby s tím spojené: symbolické 4,- Kč

VZHLEDEM KE STAVEBNÍM PRACEM UPROSTŘED VSETÍNA JE PARKOVACÍ SITUACE PŘES DEN VE MĚSTĚ PŘÍŠERNÁ.
PROTO HOSTŮM, KTEŘÍ PŘIJEDOU NA OBĚD, NECHÁVÁME K DISPOZICI PARKOVACÍ MÍSTA VEDLE HOTELU, MEZI DOMY.

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

Dobrý anděl

STAŇTE SE S NÁMI DOBRÝMI ANDĚLY

Nadace DOBRÝ ANDĚL pomáhá pravidelnými měsíčními příspěvky rodinám s dětmi v tíživé situaci. V průběhu vánočních svátků 2017 jsme se rozhodli, že i my se přojíme k dobrým andělům. Zaregistrovali jsme se v nadaci a jsme připraveni od roku 2018 korunku z každého obědu proměnit v andělskou kapku pro ty, kteří jí potřebují. Ročně by tato pomoc mohla činit několik desítek tisíc korun. Náš andělský účet lze rozkliknout vpravo.

Ve 14. týdnu jsme přišpeli na konto dobrých andělů: 9100,- kč

Dobrý anděl

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia