Restaurace & Bar

Polední menu

PÁTEK 15. ÚNORA 2019

 
Klasická česká cibulačka s opečeným chlebem
Zimní hráškový krém
Slepičí vývar s nudlemi a játrovými knedlíčky
10,-
1.
Oblíbená dušená vepřová svíčková na smetaně podle šéfkuchaře Jindry. Dělaná na sádle, špikovaná slaninkou, zahuštěná strouhaným jablkem.
Podáváme s citrónem, brusinkami a kynutým houskovým knedlíkem.
141,-
2.
Tataráček z čerstvého (nemraženého) lososa norského, provoněný olivovým olejem, s bílou cibulkou a kapari, s citronovým dresinkem.
Podáváme s bohatým zeleninovým salátem. S mozzarelou, vařeným vejcem, s cherry rajčátky a pomeranči.
S opečenou bagetou potřenou olivovým olejem s česnekem
139,-
3.
Váš oblíbený tatarský biftek z květové špičky mladého býčka (pikantnější). Podáváme s vaječným žloutkem, nakládanými cibulkami a chilli papričkou s česnekem a chlebovými topinkami.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
4.
Medailonky z pravé hovězí svíčkové, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Dělané tzv. naminutku. Podáváme s chutney z bílé cibulky a
s houbovým ragú z hříbků. Smažené bramborovými hranolky.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
159,-
5.
650g!! (plný talíř) Naše oblíbená nakládaná pečená pikantní kuřecí křidélka. Pečená v Hoi-Sin Jack Daniel´s whisky marinádou. Zdobené sezamovými semínky. Podáváme se dvěma druhy dipů: sladkokyselý chilli a smetanovo-hořčicový dip
Zapečená bagetka potřena olivovým olejem a česnekem.
139,-
6.
Šťavnatý steak z vykostěné kotletky na grilu, naložený v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme se steakovo-houbovou omáčkou.
Kulatá rýže pečená na olivovém oleji.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-
7.
Šťavnaté kuřecí řízečky „Ondáš“, smažené v jemném bramborovém těstíčku. Podáváme s klínkem citrónu a máslovými šťouchanými bramborami.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku, ledového salátu a svěží citrónovou zálivkou
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

VZHLEDEM K TOMU, ŽE DNES MÁME V SALONKU NA PŘÁNÍ FIRMY OPAKOVÁNÍ POVEDENÉHO VÁNOČNÍHO VEČÍRKU, BUDE RESTAURACE OTEVŘENA DO VEČERA. MENU BUDEME PODÁVAT PO CELÝ DEN. PŘIJĎTE NA DRUHÝ CHOD I VEČER :-)


K MENU DOPORUČUJEME NÁŠ HORKÝ DOMÁCÍ OVOCNÝ ČAJ SE SUŠENÝMI KOUSKY OVOCE 18,- Kč

DNES NA ČEPU: NEALKOHOLICKÝ BERNARD + TOČENÝ 12° SVETLÝ BERNARD + TOČENÝ REZANÝ 12° BERNARD

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

NAŠE MENU SI MŮŽETE NA NAŠEM WEBU OPĚT NASTAVIT TAK, ABY SE VÁM ODESÍLALA PŘÍMO DO VAŠEHO MEJLU

VAŠE AUTO SI V DOBĚ OBĚDU MŮŽETE ZAPARKOVAT VEDLE HOTELU - ZA OTEVŘENOU HNĚDOU BRANKU

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia