Restaurace & Bar

Polední menu

PÁTEK 14. PROSINCE 2018

 
Poctivá hospodská gulášovka s vepřovým masem
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
Slepičí vývar s nudlemi
8,-
1.
Lahodný beefsteak z pravé hovězí svíčkové na grilu (připravovaný tzv. naminutku), naložený v drceném čtyřbarevném pepři.
Podáváme s restovanými žampiony. Naše cibulové chutney z červené cibulky
máslovou bramborovou kaší se smaženou cibulkou a slaninkou
189,-
2.
Lahodný tataráček z čerstvého lososa norského, provoněný olivovým olejem, citrónovou šťávou, capari a bílou cibulkou. S kořeněnou opečenou bagetkou.

Velký zeleninový salát z čerstvé rukoly, polníčku, cherry rajčátek.
S naší svěží citrónovou zálivkou. S vařeným vajíčkem a s mozarellou.
Zdobené svěžími pomeranči. S kořeněnou opečenou bagetkou.
119,-
3.
Váš oblíbený tatarský biftek z květové špičky mladého býčka (mírně pikantní). Podáváme s česnekem a s chlebovými topinkami.
112,-
4.
Oblíbené italské špagety ochucené sekanými sušenými rajčátky a bazalkovým pestem. Podáváme s lehce pikantní rajčatovou omáčkou s vůní čerstvé bazalky a česneku. S kuřecími restovanými nudličkami.
Sypané bazalkovou Goudou (krásně zelený-bazalkový sýr)
Zdobené parmazánovými lupínky a čerstvými bylinkami.
114,-
5.
Trhaná pečená vepřová krkovička (vrstvy tenkých plátků). Podávaná v zapečené
křupavé bagetě (alá hamburger), s hořčičným dresingem, polníčkem, smaženou
cibulkou a zeleninovým salátem. Bramborové hranolky a tatarskou omáčkou.
114,-
6.
Krutí jatýrka na grilu, naložené v jalapeňos marinádě. Podáváme s lehce pikantním cibulovým chutney a máslovými šťouchanými bramborami.
112,-
7.
Klasické „Vepřo-knedlo-zelo“
Vepřová krkovička, pečená v celku na česneku a majoránce. Podáváme s valašským kyselým zelíčkem, dušeným na špeku a kynutým houskovým knedlíkem
112,-
8.
Šťavnaté řízečky z vykostěné kotletky, naložené v podmáslí a česneku a majoránce. Smažené v trojobalu. Podáváme s klínkem citrónu na bramborovém tyrolském salátku, s kořenovou zeleninou, jablky a zálivkou.
112,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

PO MINULÉM PÁTKU JSME SE SETKALI S NEČEKANÝM ZÁJMEM O SPECIÁLNÍ MENU, KTERÝM BYL BEEFSTEAK
Z ULEŽENÉ PRAVÉ SVÍČKOVÉ. DALI JSME VÁM VE STŘEDU A ČTVRTEK MOŽNOST SI OBJEDNAT
PÁTEČNÍ STEAK. TEN PODÁVÁME DNES VŠEM, KTEŘÍ SI PŘEDOBĚDNALI. PŘIPRAVILI JSME NĚKOLIK DALŠÍCH STEAKŮ. POČET JE VŠAK OMEZENÝ, NEVÁHEJTE SI JEŠTĚ RÁNO ZAVORAT A REZERVOVAT.


PŘES ZIMNÍ MĚSÍCE NABÍZÍME TEPLÝ OVOCNÝ ČAJ SE ZÁZVOREM PO CELOU ZIMU.
VĚŘÍME, ŽE VÁM V NADCHÁZEJÍCÍM SYCHRAVÉM OBDODÍ PŘÍJDE VHOD.
K MENU PODÁVÁME NAŠE DOMÁCÍ ČAJOVÉ POHLAZENÍ ZA 18,- KČ

PŘES ZIMNÍ OBDOBÍ BUDEME ČEPOVAT VŽDY NEALKOHOLICKÝ BERNARD
A DÁLE BUDEME MÍT NARAŘENO VŽDY NĚJAKOU KRATŠÍ DOBU RŮZNÉ DRUHY 12° BERNARD

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

Dobrý anděl

STAŇTE SE S NÁMI DOBRÝMI ANDĚLY

Nadace DOBRÝ ANDĚL pomáhá pravidelnými měsíčními příspěvky rodinám s dětmi v tíživé situaci. V průběhu vánočních svátků 2017 jsme se rozhodli, že i my se přojíme k dobrým andělům. Zaregistrovali jsme se v nadaci a jsme připraveni od roku 2018 korunku z každého obědu proměnit v andělskou kapku pro ty, kteří jí potřebují. Ročně by tato pomoc mohla činit několik desítek tisíc korun. Náš andělský účet lze rozkliknout vpravo.

Do 19. týdne jsme přišpeli na konto dobrých andělů: 12040,- kč

Dobrý anděl

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia