Restaurace & Bar

Polední menu

PONDĚLÍ 20. KVĚTNA 2019

 
Krkonošská kulajda s houbami a koprem
Moravská krémová česnečka s opečeným chlebem
Slepičí vývar s nudlemi
10,-
1.
150g Tradiční segedínský guláš speciál, z libové vepřové plece.
Zjemněný metanou. Kynutý houskový knedlík

+ 0,33l točený BERNARD - dle nabídky
139,-
2.
350g Italské lasaně s ragú ze sekaného kuřecího masa, loupaných rajčátek, bazalky a červeného vína. Zapečené s bešamelovo - sýrovou čepicí.
Sypané strouhaným Old Amsterdam sýrem
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
135,-
3.
150g Šťavnaté řízečky z vykostěné kotletky, naložené v česneku,
podmáslí a majoránce. Smažené v trojobalu.
Podáváme s klínkem citrónu a vařeným novým bramborem s máslem a pažitkou.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
4.
160g Šťavnatý steak z vykostěné krkovičky na grilu, naložený v pikantní hořčicové marinádě. Podáváme na lůžku ze zelených fazolek, restovaných s anglickou slaninkou a česnekem. Smažené bramborové hranolky
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
5.
150g Medailonky z vepřové panenky na grilu, naložené v drceném čtyřbarevném pepři. Podáváme se sladkokyselým chutney z višní, rebarbory, medu a skořice.
Kulatá rýže pečená na olivovém oleji.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
6.
160g Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě.
Podáváme na pohankovém rizotu s pečenou paprikou a kedlubnou.
S jemnou sýrovou omáčkou s vůní sušených rajčátek.
Zeleninový salátek z rukoly, polníčku a ledového salátu s citrónovou zálivkou
139,-
7.
250g Ceaser salát klasicky po našem:
Kuřecí medailonky na grilu, naložené v bylinkové marinádě.
Podáváme na lůžku z rukoly, polníčku, ledového salátku s rajčaty, pomeranči, kedlubnou. S naší jemnou citrónovou zálivkou, opečenou kořeněnou bagetkou.
Sypané strouhaným parmazánem
139,-

POZNÁMKA K DNEŠNÍ NABÍDCE

U NÁS NA ČEPU:
PIVO Z RODINNÉHO PIVOVARU BERNARD DNES ČEPUJEME POLOTMAVÝ 12° A TAKÉ NEALKOHOLICKÝ BERNARD

OBJEDNÁVKY OBĚDŮ DO MENUBOXU MŮŽETE VOLAT NA PEVNOU LINKU
PŘÍMO DO KUCHYNĚ : 571 41 21 30

Na tento týden plánujeme mimo jiného například oblíbené steaky z tuňáků.
Klasický smažený britský haddock - Fish´n ´chips. Další čerstvé ryby. Nebo hovězí dušená líčka.

JAKÉHOLIV MENU Z AKTUÁLNÍ NABÍDKY SI MŮŽETE U NÁS V PRŮBĚHU DOPOLEDNE REZERVOVAT (NECHAT ODLOŽIT) NA TELEFONNÍM ČÍSLE:  +420 571 412 130

DENNÍ MENU NA E-MAIL

 
 

 
Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia

Hotel Britannia
Hotel Britannia
Hotel Britannia